schoonmaak-hygiene-king

Schoonmaak en hygiëne

King heeft een compleet pakket aan schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen, geschikt voor elke situatie. Als merkonafhankelijke partner adviseren wij in de juiste oplossing voor jouw organisatie. Alle schoonmaak en hygiëne artikelen geregeld via één leverancier. Wel zo efficiënt.

Schoonmaakmiddelen en materialen

Naast schoonmaakmiddelen en materialen ben je ook voor infectiepreventie bij ons aan het juiste adres. Ook leveren wij volledig uitgeruste werkwagens op maat. De werkwagens worden gevuld met de gewenste producten, zoals bijvoorbeeld reinigingsdoeken, emmers, sponzen en reinigers. Wij denken graag met je mee en zorgen voor het juiste product, op de juiste plek, op het juiste moment.

PrimeSource schoonmaakmiddelen
Naast A-merk producten bieden wij ook ons eigen label PrimeSource aan. Vanuit onze jarenlange ervaring in de schoonmaakwereld en deskundigheid op het gebied van schoonmaakmiddelen is de innovatieve PrimeSource Cleaninglijn ontwikkeld. Een complete lijn aan professionele, kwalitatieve en milieubewuste schoonmaakproducten die bovendien een significante kostenbesparing opleveren. Naast een complete PrimeSource Cleaninglijn helpen we je ook graag bij het standaardiseren van hulpmaterialen. Denk hierbij aan borstelwerk, pads, doeken, sponzen, moppen en werkwagens.

Schoonmaakmiddelen en materialen van King:

Hygiëne artikelen

Onze huid heeft heel wat te verduren. Met het juiste type handzeep en handcrème krijgen jouw handen de verzorging die ze verdienen. Of je nou op zoek bent naar een A-merk handzeep of een kwalitatief alternatief binnen de PrimeSource hygiënelijn, King heeft het op voorraad.

Hygiëneproducten en persoonlijke verzorgingsproducten van King:

Investeringsgoederen

Denk je na over de aanschaf van investeringsgoederen zoals afvalbakken, (brood)serveerwagens, waskarren, werkwagens voor schoonmaak, schrobmachines, stofzuigers of (zeep/alcohol) dispensers? King adviseert je graag bij de keuze in de juiste producten. Ons assortiment bestaat uit uiteenlopende producten, in verschillende soorten, maten en merken.

Onze merken

Wij bieden de mogelijkheid om het complete pakket aan schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen bij ons te regelen. Alles bij één leverancier. 

Je kunt bij ons terecht voor hygiëneproducten van SC Johnson, Tork en Kimberly Clark, chemicaliën en hulpmaterialen van Diversey en Ecolab, schoonmaakoplossingen van Vileda én ons kwalitatieve alternatief PrimeSource.

Nieuwsgierig naar ons assortiment?

king-facilitaire-medische-oplossingen