king-zorgt-voor-vernieuwing

Vacature Assistent inkoper

Richt jij je graag op de details? Dan zoeken wij jou! 

Assistent inkoper 24-40 uur

King zorgt elke dag met ruim 160 collega’s voor het op maat én op tijd leveren van facilitaire en medische producten bij tientallen klanten. Een enthousiast en gedreven inkoopteam dat dagelijks een assortiment van ruim 50.000 producten in goede banen leidt (én dat ook graag een potje tafelvoetbal speelt of een lekkere wandeling maakt.) zoekt nu een assistent inkoper. 

Wat ga je doen?

Laat jij liever niets aan het toeval over en mocht er dan toch iets anders gaan dan verwacht, laat jij je dan niet gek maken? Richt jij je graag op de details en zie jij (bijna) nooit iets over het hoofd? Krijg jij energie van het leggen van contact met interne én externe stakeholders? Grijp je kans en kom langs voor een kop koffie!

nieuws-king

Wat ga je doen?

Binnen het inkoopteam, dat bestaat uit inkopers, supply chain planners en een onmisbare assistent inkoper, zijn we op zoek naar nog zo’n kracht. Jij ondersteunt het team op operationeel vlak. Bij leveringsproblemen zoek je alternatieve artikelen, je volgt orderbevestigingen op en verwerkt afspraken in onze systemen. Daarnaast zie je knelpunten in de inkoopprocessen en doe je graag een verbetervoorstel. Zo zorgen we er als team voor dat we de commerciële doelstellingen halen.  


-Jij bent de schakel tussen onze afdeling inkoop, financiële afdeling en logistiek;

-Je schakelt snel tussen grote Excel sheets, een telefoontje met een leverancier en een vraag van een sales collega over een specifiek product. 

 

 

Jij hebt:

-MBO of HBO werk- en denkniveau;

-Je kan goed overweg met Word en Excel;

-Beheersing van de Engelse taal is een pré


Wat bieden wij jou?

– Een passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;

– Een goede pensioenregeling;

– Een reiskostenvergoeding;

– Een laptop van de zaak;

– 26 vakantiedagen + 1 bonusdag en de optie om vakantiedagen bij te kopen;

– Veel ruimte voor opleiding & ontwikkeling met de Bunzl Academy, naast diverse externe opleidingsmogelijkheden;

– Deelname aan het optie spaarplan van Bunzl;

– Collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering en korting op het gehele assortiment van KING;

– De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

 

Energie om aan de slag te gaan? 

Maar nog geen ervaring, wel de passie? Prima wat ons betreft! Wij leiden je graag op. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Solliciteer of bel en kom langs voor een kop koffie. Tim Redelijkheid (Inkoop manager, 06-53141585) kan je alles vertellen over deze vacature. Zefanja Boegem (HR Adviseur, 06-51805412) beantwoordt graag al je andere vragen. 

Zien we je snel? 

 
Je kunt solliciteren door je gegevens naar HR@king.nl te sturen.